Къде да си държа компютъра? Сложете край на досадния проблем!

Pinterest LinkedIn +

Когато планираш да се сдобиеш с лаптоп, последният въпрос, който си задаваш, е "къде ще го държа". Това е, на пръв поглед, един доста глупав въпрос, чийто отговор се съдържа в името на устройството – неслучайно се нарича лап-топ.

Нямаме предвид, че трябва да го лапате – дори е силно непрепоръчително, но всеки с елементарни познания по английски знае, че лаптопът се поставя в скута. Толкова по тази тема. Сега се огледайте за по-важни неща, например къде е най-близкият контакт и кое е оптималното място, на което да се настаните, така че всички да виждат логото на вашия MacBook.

Ако се замислите, обаче, въпросът далеч не е толкова елементарен. Многобройни изследвания показват, че скутът е възможно най-лошото място, където да държите преносимия си компютър. Първо, защото му пречи да се охлажда по най-добрия начин и, второ, защото след известно време в такава поза ще се почувствате все едно сте прегърнали микровълнова печка. Със скута си. Не е приятно усещане.

Allsop Metal Art Junior Monitor Stand

Този проблем има много елегантно решение – можете да забравите за всички затруднения от този род, ако си вземете поставка за лаптоп. А още по-добре е да се сдобиете с джаджа, която има повече от една употреба; защото, и се надяваме да ни извините за сложната математика, която ще използваме, в повечето случаи 2 > 1.

Точно такова нещо е поставката Allsop Metal Art Junior Monitor Stand (цена 39 лв.) – солидна алуминиева конструкция, върху която без притеснение може да положите по-скъпата си техника. Този стенд е изключително стабилен – издържа тежест до 18 кг, а освен това формата му и материалът, от които е изработен, осигуряват добро охлаждане на поставения върху него лаптоп.

Поставката може да служи и като основа за монитор, в случай че искате да организирате бюрото си по-добре. Под нея има място за клавиатура, така че да използвате възможно най-добре пространството на работния си плот. Или пък можете там да си държите закуската – няма да ви казваме какво да правите с живота си, големи хора сте.

Allsop Metal Art Caddy

Какво да правите, в случай че предпочитате всичките гигахерци и мегабайти да си тежат на мястото и съответно сте се оборудвали с настолен комп? Ако не сте ползвател на преносим компютър, можете да си вземете поставката Allsop Metal Art Caddy (цена 49 лв.). Тя представлява лека метална каляска на колелца за вашето РС, така че да можете да го пренасяте лесно и сигурно, без да изтече интернетът от него.

Купи Allsop Metal Art Junior Monitor Stand (черен) ТУК

Купи Allsop Metal Art Junior Monitor Stand (сив) ТУК

Купи Allsop Metal Art Caddy ТУК

Сподели.