Къци Вапцаров се завръща на екрана с предаването „Риск печели, риск губи“

Pinterest LinkedIn +

Къци Вапцаров и емблематичното му предаване „Риск печели, риск губи“ се завръщат в телевизионния ефир. Шоуто ще се излъчва всеки делничен ден от март 2022 г. по новата телевизия "BulgariaONE". Новината сподели самият шоумен с последователите си във Фейсбук.

Програмата на кабелната телевизия "BulgariaONE" е стартирала през ноември и има амбициозната задача да се разпространява и в редица европейски държави, промотирайки българските култура и изкуство. От лятото на 2022 г. тя ще се излъчва в над 10 държави с локални версии.

Предаването "Риск печели, риск губи" е излъчвано с прекъсвания общо 11 години. За по-младите зрители припомняме, че това е телевизионна игра, в която човек от публиката решава кръстословица, като си помага с трите „карти на късмета“. При правилно отворена дума участникът печели награда, която може да задържи и да прекрати участието си или да „рискува“, като продължи да играе. При грешен отговор играчът приключва участието си и губи спечеленото до момента. Който успее да завърши цялата кръстословицата, има шанс да завърти „Колелото на късмета“, където също го очакват награди.

Къци Вапцаров е завършил актьорско майсторство в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Атанас Илков. Своята телевизионна кариера започва с развлекателното предаване по БНТ „Невада“, а през 1994 г. започва собствено предаване „Къци Вапцаров шоу“. През 1995 г. стартира „Риск печели, риск губи“. Къци Вапцаров е продуцент и на предаванията „Кой е по-по-най“ и „Горчиво“.

Снимка: Къци Вапцаров


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.