K-Pop: Най-харесваната нова корейска група "AB6IX" издаде първия си албум

Pinterest LinkedIn +

Младите корейски музиканти от група "AB6IX", обявена за най-харесваната нова K-Pop група за 2019 г., издадоха първия си официален албум "6IXENSE" на 7 октомври.

Само седмици след включването си в сингъла "Truth Hurts" на Lizzo, стигнал до №1 в "Billboard", 5-членната бой банда представя новия си албум с 11 "цветни" трака. Заглавието на албума е свързано с шестото чувство на групата не само в музиката, но и във връзката им с феновете. Посланието към тях е: "Независимо къде сте, ние сме винаги свързани".

Водещият сингъл "Blind for Love", продуциран от И Де Хуи (이대휘, Lee Dae Hwi), може да се възприеме като продължение на предишния им "Breathe", но с повече цветни елементи от дийп хаус жанра. Посланието на песента е, че трябва да дадеш всичко на хората, които обичаш, в името на любовта. Албумът е съвкупност от различни жанрове, които представят настоящата музикална насока на AB6IX – хип-хоп, денс и K-Pop.

Групата дебютира съвсем наскоро, през май 2019 г., и вече е обиколила 10 града по света и е осъществила 6 солови срещи с фенове в Азия. За това кратко време тя успя да превземе челните места в глобални музикални платформи и в корейски телевизионни предавания със сингъла "Breathe".
Сподели.