Justice League с първи трейлър, който ще промени вселената на DC (Видео)

Pinterest LinkedIn +

След противоречиви първи два филма от новата поредица на DC Comics – Man of Steel (Човек от стомана) и Batman V Superman: Dawn of Justice (Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта) – изглежда супергероите от Justice League най-накрая ще могат да разгърнат своя потенциал. На Comic-Con: San Diego 2016 беше представен първи официален трейлър на Justice League, който всъщност е по-скоро тийзър. Но определено успя да развълнува феновете на комикс вселената с нов тон и осезаемо количество хумор. Във видеото Брус Уейн (Бен Афлек) е в търсене на най-силните воини на Земята, за да се изправят заедно срещу общ враг. Той се среща с Flash, Aquaman, Cyborg и Wonder Woman. A някъде там ще бъде и Superman, за когото всички знаем, че не е наистина мъртъв... Премиерата на Justice League е на 17 ноември 2017 г.

След противоречиви първи два филма от новата поредица на DC Comics – Man of Steel (Човек от стомана) и Batman V Superman: Dawn of Justice (Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта) – изглежда супергероите от Justice League най-накрая ще могат да разгърнат своя потенциал.

На Comic-Con: San Diego 2016 беше представен първи официален трейлър на Justice League, който всъщност е по-скоро тийзър. Но определено успя да развълнува феновете на комикс вселената с нов тон и осезаемо количество хумор.

Във видеото Брус Уейн (Бен Афлек) е в търсене на най-силните воини на Земята, за да се изправят заедно срещу общ враг. Той се среща с Flash, Aquaman, Cyborg и Wonder Woman. A някъде там ще бъде и Superman, за когото всички знаем, че не е наистина мъртъв...

Премиерата на Justice League е на 17 ноември 2017 г.


Сподели.