Judas предаде Lady Gaga, изтече преждевременно! Чуй новият й хит!

Pinterest LinkedIn +

Вторият сингъл от предстоящия втори дългосвирещ студиен проект на Lady Gaga - Born This Way, вече може да бъде чут онлайн, макар до предварително обявената официална дата на издаването му да остават три дни. Озаглавено Judas, парчето е прозвучало за първи път на 15 април в ефира на лондонското Capital FM Radio и минути по-късно е започнало да се "клонира" в мрежата, което е довело до незабавния му релийз в iTunes.

Продукция на RedOne, тракът е сравняван с най-големите хитове на Стефани Германота - Bad Romance и Poker Face, на които той е не само продуцент, но и автор. Не само заглавието му, но и текстът на парчето имат подчертано библейски смисъл, а в предстоящия му видеоклип 25-годишната изпълнителка се превъплъщава в Мария Магдалена, партнирайки на актьора Норман Рийдъс – в ролята на Юда.

Judas предизвика негативен отзвук от страна на Католическата лига за религиозни и граждански права още миналата седмица, при обявяването на премиерната му дата чрез поредното издание на видео блога Transmission Gagavision. Според президента на Лигата, Lady Gaga умишлено и избрала това парче и тази дата - броени дни преди Великден, за да бъде максимално провокативна, което не й прави чест.


Сподели.