Jorn Lande - The Gathering

Pinterest LinkedIn +

През последните десет години норвежкият рокаджия Йорн Ланде (Jorn Lande) издава повече от 20 албума, работейки с различни групи и проекти. Сега Ланде реализира две нови компилации, представящи по-ранното му творчество.

Първата от тях, озаглавена "The Gathering", съдържа 16 парчета, повечето от които създадени по време на соловата му кариера.

"Опитвам се да дам шанс на феновете да чуят неща, предшестващи работата ми с Masterplan, песни, на които държа и смятам, че заслужават втори шанс. Някои от парчетата са направени отново, просто защото почувствах, че ще звучат по-добре с нови аранжименти. Други бяха ремиксирани и освежени, защото оригиналните записи не звучаха толкова добре. Всички парчета са дигитално ремастерирани от добрия ми приятел Tommy Hansen и се надявам, че ще се харесат както на старите, така и на новите ми фенове", казва Ланде за албума си.

През годините норвежецът е работил с артисти като Ингви Малмстийн (Yngwie Malmsteen), Мики Мууди (Micky Moody) и Берни Марсден (Bernie Marsden) от Whitesnake, Джо Лин Търнар (Joe Lynn Turner) и много други. Най-популярната му изява е като фронтмен на немската метъл група Masterplan, с които постига голям световен успех. В последните години работи със собствена група Jorn, с която реализира четири албума
.

Траклист:

1. Something Real
2. Gonna Find The Sun
3. Bridges Will Burn
4. Young Forever
5. Tungur Knivur
6. One Day We Will Put Out The Sun
7. Sunset Station
8. Hourglass
9. Gate Of Tears
10. House Of Cards
11. My Own Way
12. Worldchanger
13. Abyss Of Evil
14. Where The Winds Blow
15. Christine
16. Big


Разпространява: Frontiers Records/Riva Sound

Сподели.