John Travolta си направи мотор като от "Wild Hogs". Продава го

Pinterest LinkedIn +

Джон Траволта (John Travolta) реши да продаде мотора си-копие на този от филма "Wild Hogs", за да помогне финансово за реставрацията на киносалона "Marion Theatre" - една от забележителностите на Окланд.

Моторът на звездата от "Wild Hogs" е направен изцяло по модел на оригиналното возило във филма. Именно с този Харли Дейвидсън, който сега е предоставен за наддаване на търг, Траволта и съпругата му Кели Престън (kelly Preston) пристигнаха на червения килим за премиерата на филма на 2 март в Окланд, където живее семейството.

Освен мотора на търга ще бъдат предложени още коженото яке на Траволта от филма, както и каската на актьора. Всички вещи носят подписа на холивудската звезда и ще бъдат изложени за наддаване по време на благотворителна вечеря през май.


Траволта (най-дясно) в "Wild Hogs"

Парите, събрани от търга, ще бъдат използвани за обновяването на киносалона "Marion Theatre", който отваря врати за пръв път през 1940 г., но е затворен за реставрация през октомври 2006 г. След щедрото дарение на Траволта властите се надяват киносалонът да бъде отворен до юли.
Сподели.