Жива Барби накара детето си да си направи пластична операция, за да изглежда добре на снимките

Pinterest LinkedIn +

Жена с външност на кукла Барби убеди детето си да си направи ринопластика, за да изглежда по-красиво на снимките в социалните мрежи, съобщава "Daily Mail".

43-годишната Марсела Иглесиас (Marcela Iglesias) е похарчила 81 хиляди долара за пластични операции, чрез които е постигнала желаната от нея външност. По думите й ефектът е поразителен, защото в момента непознати хора я смятат за приятелка на 19-годишния й син Родриго.Момчето, което също е имало забележки към външния си вид, преди време е инжектирало ботокс на върха на носа си, за да изглеждат ноздрите му по-тесни. "Той каза, че не харесва формата на носа си. Вярвам, че пластиката ще му помогне да се чувства по-уверен, когато се снима”, коментира Иглесиас.

Освен това наскоро лекари са казали на Родриго, че има изкривена носна преграда. Тогава майката е казала, че една операция не само ще промени окончателно външния му вид към по-добро, но и в бъдеще ще му помогне да диша свободно.

През ноември китайка си направи ринопластика и след няколко дни установи, че част от ухото й липсва. След операцията жената се чувствала добре и не забелязала нежеланата промяна във външността си. Тя не очаквала, че лекарят ще отреже трагуса на едното й ухо, тъй като подобно нещо не е било уговорено предварително.

Сподели.