Jim Carrey отново в комедия - „Лемъни Сникет: Поредица от злополучия“

Pinterest LinkedIn +

„Лемъни Сникет: Поредица от злополучия” (Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events) е ново заглавие с премиера 8 април по българските екрани. Джим Кери (Jim Carrey) отново е главен герой в комедия, този път с фентъзи елементи, подходяща и за зрители в по-крехка възраст.

Филмът е изпълнен с приключения и примамлива визия разказ за трио млади герои със забележителни умения и тяхната още по-забележителна одисея. Действието се базира на истории в три книги от поредицата Lemony Snicket на Даниел Хендлер (Daniel Handler, а сценарият е на Робърт Гордън (Robert Gordon).

По мистериозно стечение на обстоятелствата децата загубват родителите си. Потомците на рода Боделер се изправят на кръстопът със страховити изненади и неочаквани обрати, докато търсят домашната топлота в лицето на новия си загрижен опекун - лукавия граф Олаф (Джим Кери).

Родственикът умее добре да прикрива намеренията си под маската на комичното и забавното, решен на всяка цена да придобие семейното богатство. Разчитайки на своята изобретателност, остроумие и хитрост, децата сами намират начин да го опазят.

Режисьор на забавната одисея е Брад Зилбърлинг (Brad Silberling), работил и по друга екранизация за младата аудитория – „Каспър“, както и по „Изгубените момчета“, „Град на ангели“. В актьорския състав се включват още Мерил Стрийп (Meryl Streep), Лиам Ейкън (Liam Aiken), Емили Брaунинг (Emily Browning), Джуд Лоу (Jude Law) и други.
Сподели.