Jeremy, Gabana и P.I.F. в Sattle Night VI

Pinterest LinkedIn +

Както се и очакваше, три са групите, които ще участват в шестото поред издание на тематичното парти Seattle Night, провеждащо се два пъти в годината. На 27 март в столичния клуб Backstage ще се изявят рок алтернативните групи Jeremy, Gabana и P.I.F.

За първите две от тях това ще е първото участие в Seattle Night - единственото в България станало традиционно парти, вдъхновено от сиатълския алтернативен рок, на сцената на което се изпълнява изключително музика на групи като Nirvana, Mad Season, Stone Temple Pilots, Alice in Chains и т. н.

И Jeremy, и Gabana са в състав трио, като първите са от Каварна, а вторите - от Пловдив. И двете групи обаче не за първи път ще се излязат на софийска сцена.

Варненската по произхода си група P.I.F. ще закрие Seattle Night VI. Това ще е петото участие в парти-поредицата за Димо Стоянов и Co., които преди броени дни изнесоха запомнящ се тричасов концерт в клуб О!Шипка.

Също така това ще е първото Seattle Night парти, в което участие няма да вземе група Awake. Причините за отсъствието й са записите и издаването на първи официален сингъл след "За нея", с който групата спечели редица награди от БГ Радио, научи Avtora.com.

На 27 март клуб Backstage ще отвори врати за публиката на Seattle Night в 21:00 ч., час преди началото на самия концерт, срещу символичен вход от 3 лв. В клуба до паметника Левски партито ще се проведе за втори път, след като през миналия ноември там се състоя и събра над 300 фенове акустичният гиг Seattle Night Unplugged.

 

Сподели.