Jeremih подлуди фенките си в София (Видео и снимки)

Pinterest LinkedIn +

Световноизвестният рапър Jeremih зарадва почитателите на R&B и хип-хоп музиката у нас с първия си концерт в България, организиран съвместно с колегата му Мишо Шамара aka Big Sha. Шоуто се състоя на 9 март 2011 година в столичния Jim Beam, където атмосферата бе меко казано разгорещена.

Фенките на Jeremih изпаднаха в тотален екстаз от присъствието на 23-годишната американска звезда, по която въздишат милиони жени зад Океана. Рапърът ощастливи нашите момичета с подобаващо внимание, отбелязвайки колко красиви са българките.

По време на концерта, сцената бе напълно блокирана от екзалтирани почитателки, които припяваха песните на изпълнителя и по-късно се извиха на опашка да се щракнат за спомен с него, а други направо окупираха V.I.P. сепарето му.

Jeremih, чиято визита в България бе част от европейското му клубно турне, представи новите си парчета, като не пропусна да взриви публиката и с най-големите си хитове, сред които Birthday Sex и Down On Me.

Сред най-ревностните фенове на Jeremih се оказаха Лора Караджова, баскетболистът Прийст Лодърдейл и др., а подгряващи звезди на партито бяха DJ Swed Lu и Big Sha, които посрещнаха рапъра на летище София часове преди шоуто в клуба.


Сподели.