Мишо Шамара: С Jeremih ще запишем общо парче!

Pinterest LinkedIn +

Мишо Шамара планира да запише съвместно парче с американската суперзвезда Jeremih, който пристигна за концерт в София на 9 март, разкри пред Avtora.com самият рапър, известен вече и под псевдонима Big Sha.

"Мислихме да запишем парчето още докато Jeremih беше в България, но не остана никакво време. Идеята се роди в хотела, пускахме бийтове, вайбвахме. Той много се изкефи на нещата, които правим. Така че в скоро време ще се чуем с Jeremih, за да започнем работа", каза за Avtora.com Мишо Шамара.

"Jeremih е голяма звезда, но е много скромен. Държа се съвсем нормално и нямаше никакви претенции. Даже му беше малко странно, че сме го настанили в президентски апартамент", разкри още Big Sha.

Концертът в столичния Jim Beam събра десетки почитателки на Jeremih. Атмосферата в клуба бе меко казано разгорещена, като фенките буквално награбиха изпълнителя на хитове като Birthday Sex и Down On Me.

"Имаше списък с жени, които трябваше да се запознаят с Jeremih. Той е много харесван от мацките. След партито ние го изпратихме до хотела и последното, което видях, беше, че с него има около 10 момичета, а доколкото разбрах, в хотела е имало меле коя да бъде с него. Показахме едно доста топло българско просрещане. Мисля, че Jeremih вече е влюбен в България и много скоро пак ще дойде", каза още Мишо Шамара.


Jeremih подлуди фенките си в България

Сподели.