Jennifer Lopez, Beyonce и David Beckam в новата рекрама на Pepsi

Pinterest LinkedIn +

Сред декора на мистичния, подземен свят на Хонг Конг, епичните светове на музиката и футбола за първи път са изправени лице в лице в най-експлозивния рекламен клип на Pepsi.

Озаглавен „Самурай” и режисиран от Tarsem Singh, клипът изправя музикалните и филмови звезди Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) и Бийонсе (Beyonce), срещу една от най-известните футболни икони в света - Дейвид Бекъм.

Клипът започва с ефектни кадри от центъра на Хонг Конг, в чието сърце се намира училище за бойни изкуства. Вътре двама маскирани кендо-бойци усъвършенстват бойната си техника. След края на тренировката, те свалят маските си и се разкриват лицата на Дженифър и Бионсе. По-късно двете са изпратени на секретна мисия и яхнали свръхмощни мотоциклети летят по улиците на града.

Следващата сцена отвежда в клуб, където двете момичета влизат и се насочват към бара с ледено студени Пепси-та. През цялото време от сумрачния ъгъл на заведението ги наблюдава мъж, който безмълвно дава знак на охраната си, да сплашат новодошлите и да им покажат, че не са добре дошли. Обкръжени край бара, двете момичета взимат нещата в свои ръце. Пред погледа на мистериозната фигура в ъгъла, те разбиват на пух и прах шайката. След схватката, когато всички са повалени на пода, странникът се приближава към момичетата и се вижда Дейвид Бекъм.

Участието на кино и футболни звезди не е новост в рекламите на Пепси, претворяващи слогана “Dare for More” всеки път по нов заинтригуващ начин. През последните години, компанията е работила с шоу звезди като Бритни Спиърс (Britney Spears), Роби Уилямс (Robbie Williams), Джанет Джаксън (Janet Jackson) и Spice Girls, както и с някои от най- големите отбори във футбола - Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и …Пеле!

Сподели.