Жената-котка и в новото DLC на DC Universe Online

Pinterest LinkedIn +

Жената-котка, която ще се завърне и в предстоящия нов пълнометражен филм за Batman на Кристофър Нолън (Christopher Nolan) с образа на Ан Хатъуей (Anne Hathawaey), ще бъде основният персонаж в предстоящия ъпдейт с добавено съдържание за супергероичното MMO DC Universe Online, обявиха издателите на играта Sony Online Entertainment.

Всички играчи, достигнали 30-то ниво на развитие на своите герои, ще могат да се сдобият с добавката и да се впуснат в преследване на зловредната дългоопашата. Ще я открият в един от градските музеи, чиито охранители ще са превърнати от нея чрез древни египетски реликви в лъвове и тигри.

Catwoman ще бъде и игрален персонаж в режим Legends PvP, а към всичко това DLC-то ще добави нова мултиплеър надпревара, както и доспехите Ancient Mayan Armor и костюма Cat Burglar.

Новите играчи, които не са достигнали 30-то ниво, също ще получат ново съдържание под формата на тематичен ъпдейт, в който Богинята на любовта отприщва гнева си чрез множество фонтани, извиращи на различни места в града. За разлика от DLC-то с Catwoman, вариантът за начинаещи ще бъде достъпен само до края на месеца.

DC Universe Online дебютира през януари, оглавявайки класацията на Steam на най-продаваните игри през дигиталната платформа на Valve седмица след рилийза си.

Сподели.