Jean-Claude Van Damme пристигна за снимки на филм в България. Азис твърди, че ще му партнира

Pinterest LinkedIn +

Вчера в София е пристигнал екшън звездата Жан-Клод ван Дам (Jean-Claude Van Damme) за поредната продукция на Nu Image, която ще се реализира у нас, научи Avtora.com. Заглавието на филма, в който 45-годишният актьор ще изпълнява главната роля, е “Til’ Death”, а самите снимки ще стартират на 27 март.

За друга роля във филма вчера е бил проведен кастинг, на който се е явил и Азис. Въпреки че договор между него и Nu Image към момента не е подписван, от медийни изявления на последния става ясно, че се вижда като сигурен участник в продукцията.
 
"Аз ще бъда отрицателният герой в лентата, ще играя войник", цитира реплики на поп-фолк звездата в-к Новинар. Според материала, публикуван в днешния брой на изданието, Азис е разкрил, че ще има много общи сцени с Ван Дам, но за по-опасните каскади ще използва дубльор: "Не мога да рискувам, тъй като имам страшно много ангажименти". Други подробности, които "Новинар" цитира, са във връзка с изискванията на снимачния екип към външния вид на изпълнителя - докато изискване да отслабне не е поставяно, то с косата си (понастоящем руса), ще трябва да се раздели, тъй като по думите на Азис героят му по сценарий е гологлав.
 
Според същия материал репликите на певеца ще са на английски и ще бъдат изречени от самия него, тъй като екипът, реализиращ филма, искал "да се чува моят специфичен глас". "Аз съм природен талант и мога да се превъплъщавам във всякакви образи", заявил още Азис в контекста на това, че не е посещавал курсове по актьорско майсторство.
 
По думите на Азис, заявени преди броени часове пред "Новинар" обаче, снимките на "Til' Death" ще започнат "след 2 седмици", докато от Nu Image посочват стартова дата 27 март и подчертават, че всичко, изписано до момента във връзка с кастинга и пр., не се позовава на "официална информация, каквато предстои да бъде изнесена".
 
Режисьор на лентата е Саймън Фелоуз (Simon Fellows) - "Blessed", "7 Seconds".
Сподели.