Jay-Z, Еминем, Dr.Dre, Бийонсе, Kanye West и Крис Мартин (Coldplay) с взривяващо шоу в Ню Йорк

Pinterest LinkedIn +

Ню Йорк бе буквално разтърсен в нощта на Видео наградите на MTV (2010 MTV VMAs), 12 септември.

И докато Nokia Theatre в Лос Анджелис бе събрал на куп някои от най-хитовите имена в съвременната поп и рок музика, то на сцената на Yankee Stadium в Бронкс се качиха вероятно най-големите звезди в хип-хопа за последните години.

Съвместното шоу на Jay-Z и Еминем (Eminem) бе първото музикално събитие, провело се в огромното и изключително модерно съоръжение в Ню Йорк, което отвори врати през 2009 година.

"Да не мислите, че не знам къде се намирам в момента?!" - с тези думи се обърна към феновете Еминем, който часове по-рано откри церемонията по раздаването на 2010 MTV VMAs. "За мен е чест да съм на тази сцена - в Бронкс, родния дом на хип-хопа".

Рапърът от Детройт изпълни парчета от последния си студиен албум Recovery, както и класики като Without Me и Lose Yourself. По време на неговата изява, на сцената се качиха D-12, 50 Cent, иконата в бранша Dr. Dre и новото попълнение B.o.B.

Списъкът с гост-звездите в сета на Jay-Z пък включваше Kanye West, Крис Мартин (Coldplay), Drake, Nicki Minaj и съпругата му Бийонсе (Beyonce).

"Да бъда тук с вас е едно от най-прекрасните неща в живота ми. Никога няма да има друга такава нощ като тази в Yankee Stadium", каза от своя страна роденият в Ню Йорк, Jay-Z, който за пореден път доказа защо в последните години бива коронясван с титлата "Кралят на хип-хопа".

Сподели.