Janet Jackson с три дини под една мишница

Pinterest LinkedIn +

Сезон претрупан с работа предстои на Джанет Джексън (Janet Jackson), която работи по няколко различни проекта едновременно.

Като за начало сестрата на краля на поп музиката Майкъл Джексън (Michael Jackson), се е заела с дебютния си за лейбъла Island Def Jam албум. За момента работата по тавата върви без дългогодишните продуценти на певицата Джими Джем (Jimmy Jam) и Тери Люис (Terry Lewis).

"За момента не знам дали ще работим заедно по този албум", каза за Billboard Джанет. "Може и да направим някои общи неща."

Докато работи по албума, Джанет Джексън се опитва да възстанови и актьорската си кариера, като започва снимките по първия си от седем години насам филм. Лентата носи името "Why Did I Get Married" и е дело на сценариста и режисьор Тайлър Пери (Tyler Perry).

"Когато прочетох сценария, се влюбих не само в моята героиня, с която имаме много общи неща, но и в това, че всички характери са изключително задружни", коментира Джексън.

Творческите амбиции на Джанет обаче не приключват тук. В момента певицата пише и личните си мемоари, които ще разкрият борбата й с наднорменото тегло. Книгата все още не е озаглавена, а Джексън е категорична, че няма да разкаже абсолютно нищо за брат си Майкъл.
Сподели.