Жадната за кръв Скарлет връхлита Mortal Kombat на 22 юни

Pinterest LinkedIn +

Точно две седмици след рилийза на Klassic Skins DLC - първият ъпдейт с добавено съдържание към деветата игра от култовата бойна поредица Mortal Kombat, на 22 юни в PlayStation Network и Xbox Live Marketplace ще излезе втората такава порция - Skarlet DLC, обявиха издателите на Mortal Kombat - Warner Bros.

Също като Klassic Skins, новото допълнение към играта, разработвана от NetherRealm Studios, ще струва $4.99 или 400 MSP.

С него към армията от герои с мощна физика и необикновени способности ще се присъедини вечно жадната за кръв Skarlet, срещу която ще могат да премерят сили и онези играчи, които не са платили за новото DLC. Това ще стане възможно след инсталирането на съпътстващия рилийза на DLC-то безплатен ъпдейт, включващ пач за съместимост за мултиплеър режима на играта, както и "класически" скинове за Cyrax и Sektor, взети от Ultimate Mortal Kombat 3.

Трейлърът на Skarlet DLC подсказва поява на нови персонажи, което ще се случи в предстоящите летни месеци. Единият от тях е слепият войн Кенши, слуховете за когото вече са официално потвърдени, вторият е пурпурната нинджа Рейн, а кой е третият, остава мистерия.


Сподели.