Jack Daniel's оценява как готвят музикантите

Pinterest LinkedIn +

Музиканти от родни рок групи премериха сили в готвенето по време на станалото ежегодно Jack Daniel's барбекю, което се проведе на 8 юли в резиденция "Лозенец" в столицата.

От миналата година марката Jack Daniel's работи по програма, обвързана с рок музиката и в подкрепа на рок групи, наречена Jack & Music, част от която е и провелата се кулинарна надпревара.

Журито, оценяващо "музикалните готвачи" тази година, беше в състав: Андре Токев - главен готвач на хотел Хилтън, Лео от Big Brother и светският хроникьор Евгени Минчев.


Евгени Минчев се възползва от възможността да опита кулинарните изкушения, приготвени от музикантите в компанията на Лео и Андре Токев

Наградата "Най-добър непрофесионален готвач" единодушно беше присъдена на Димитър Кърнев от група D_2, като неговото ястие "Ципура по хайдушки" получи и приза "най-вкусно ястие". Благодарение на китариста си бандата се сдоби с професионално Jack Daniel's барбекю и бутилка от специалната колекция на Jack Daniel's.


D_2 със забележителни способности в готвенето

Като "Най-добре изглеждащо ястие" беше окачествен специалитетът на Ивайло Крайчовски от ФСБ, който беше удостоен и с приза "Най-атрактивен готвач".

Група Конкурент пък показа завидни творчески умения и заслужено взе наградата за "Най-оригинално включване на Jack Daniel's в готвенето".

Сподели.