Известно е заглавието на новия албум на Korn

Pinterest LinkedIn +

Korn оповестиха името на новия си албум, чието издаване е запланувано за края на лятото или началото на есента. Седмият студиен албум на музикантите е озаглавен "Souvenir Of Sadness".

Съдействие на групата в студийния процес, в началото на който музикантите се разделиха с китариста си Браян “Хед” Уелш (Brian "Head" Welch), е оказала бившата вокалистка на 4 Non Blondes Линда Пери (Linda Perry). В последните години, името й се спряга във връзка с продуценството й за Пинк (Pink), Кристина Агилера (Christina Aguilera) и Гуен Стефани (Gwen Stafani). Освен нея, по времето на записите в продукцията са се включили и Атикус Кларк (Atticus Clark), който е колаборирал с Nine Inch Nails, Далас Остин (Dallas Austin - партньор на Пери в работата по дебютния албум на Гуен Стефани) и The Matrix.

Вече са известни и заглавията на няколко от песните, които ще влязат в албума: "Liar", "Polotix", "Last Legal Drug", "Le Petit Mort", "Souvenir of Sadness" и "Revolution".

Последните издадени дискове на Korn, предхождащи "Souvenir Of Sadness", са "Best Of. Part I" (2004) и "Take A Look In The Mirror" (2003). Наскоро алтернатив-метал-групата и рапърът Xzibit записаха кавър на парчето на Public Enemy "Fight the Power", който влезе в ексклузивния саундтрак към актуалното екшън заглавие “Трите хикса: Следващото ниво” (XXX: State of the Union).
Сподели.