24 Април 2019, 05:19

Излиза реалновремева стратегия по Game of Thrones

Pinterest LinkedIn +

След като в началото на това лято на книжния пазар излезе петият роман от фантастичната средновековна поредица "Песен за огън и лед" (A Song of Ice and Fire) на американския писател и сценарист ("Зоната на здрача") Джордж Р. Р. Мартин - "Танц с Дракони" (A Dance with Dragons), а HBO получиха 13 от над стоте си номинации за тазгодишните награди Grammy за многосерийната адаптация на "Игра на Тронове" (Game of Thrones), създадена от Дейвид Бениоф и Д. Б. Уайс, Focus Home Interactive анонсираха следващия си рилийз - A Game of Thrones: Genesis.

Разработено от френското студио Cyanide, чието портфолио включва издадената през 2009 г. фантастична ръгби игра Blood Bowl, заглавието принадлежи към RTS жанра и ще излезе за PC на 29 септември.

Придържайки се към събитията в романите, излезли изпод перото на Мартин, A Game of Thrones: Genesis ще въвлече играчите в най-различни политически машинации, позволявайки им да стигнат до крайната победа без да са инвестирали време и усилия в изграждането на армия.

Организирането на покушения и набези по основните търговски маршрути, създаването на тайни алианси, извършването на предателства, шпионаж и отвличания са малка част от заниманията, на които ще могат да се посветят феновете на реалновремевите стратегии и в частност тези, в чиито библиотеки присъстват томовете на Мартин.

Играта ще бъде издадена както в дигитален формат, така и по рафтовете в търговската верига.

Сподели.