Излиза нов сингъл на Brandy съвместно с Kanye West

Pinterest LinkedIn +

Атлантик Рекърдс обяви завръщането на Бранди с издаването на "Talk About Our Love", пилотния сингъл от очаквания с нетърпение нов албум. Продуцирано от Kanye West, който е и съавтор на парчето и участва в него, сингълът ще прозвучи по радиостанциите в началото на април.


Четвъртият, все още неозаглавен албум на Бранди, е планиран да излезе на 22-ри юни. С изключение на песента "Talk About Our Love," албумът главно е продуциран от Timbaland.

Това е първата нова музика от Бранди след получилия платинени продажби в САЩ албум от 2002 "FULL MOON," който дебютира на #1 в Billboard класацията "Top R&B/Hip-Hop Albums" и на #2 в класацията за албуми Billboard 200. "FULL MOON," който беше номиниран за награда Grammy в категорията Най-добър съвременен R&B албум, включваше огромния crossover хит "What About Us?".

Новият албум на Бранди е първият й, откакто стартира взаимоотношенията си с мениджъра Benny Medina и неговата компания Handprint Entertainment.

* * * * *

Бранди е съвършеният модерен артист, една харизматична и мулти-талантлива звезда, чиито дарби се разпростират върху голямо многообразие в креативния свят – от музика, до филми и мода. След като направи дебюта си при Атлантик Рекърдс преди едно десетилетие на 15-годишта възраст, списъкът от постиженията й включва албуми с мулти-милионни продажби – включително 4-пъти платинения "BRANDY" от 1995 г. и 5-пети платинения "NEVER SAY NEVER" от 1998 г., както и редица от изключително популярни сингли – включително "Baby," "Sittin' Up In My Room," "Have You Ever," и 2-пъти платинения и спечелил награда Grammy, #1 хит, "The Boy Is Mine."

Добре подготвена и аплодирана актриса, Бранди изпълнява главната роля в своите дългогодишни серии UPN Moesha, както и в такива филми като на Walt Disney Pictures Rodgers and Hammerstein's Cinderella, на Columbia Pictures I Still Know What You Did Last Summer, и на ABC-TV Double Platinum. В същото време тя се посвети и на редица хуманитарни каузи, включващи Norwood Kids Foundation в McComb, Mississippi, както и беше обявена за Първия международен говорител на Младежта от Американския Комитет на UNICEF.

Инфо: Орфей Мюзик
Сподели.