Излязоха синглите на Paramore и Linkin Park от Transformers 3 OST (Видео, Аудио)

Pinterest LinkedIn +

След като предоставиха What I`ve Done на оригиналния филм от блокбъстър поредицата на Стивън Спилбърг и Майкъл Бей, и New Divide на издадения две години по-късно Revenge of the Fallen, Linkin Park се включиха и в саундтрака на предстоящия Transformers: Dark Of The Moon с ремикс на Iridescent – четвъртият сингъл от четвъртия студиен албум на американската ну метъл банда A Thousand Suns.

Отделни сцени от третия филм за унищожителния конфликт между аутоботи и десептикони са интегрирани в официалното видео към Iridescent, което направи своята премиера в края на миналата седмица. Негов режисьор е Джо Хан, известен още като Мистър Хан и най-вече – като диджей на Linkin Park и създател на много от видеоклиповете на групата. Оригиналната версия на Iridescent излезе на 27 май, а саундтракът към Dark Of The Moon е с премиерна дата 14 юни.

Междувременно на 7 юни в iTunes ще се появи още един сингъл от проекта – първото парче на американската алтърнатив рок банда Paramore след рилийза на последния й албум към днешна дата - Brand New Eyes, и след метаморфозата й в трио. Парчето носи наименованието Monster и ще бъде филмирано до няколко седмици, непосредствено преди старта на турнето на групата в рамките на U.S. Vans Warped Tour, включващо участия и в няколко международни фестивала.

Актуалният състав на Paramore e Hayley Williams, Jeremy Davis и Taylor York, a музикантите, които напуснаха бандата в края на миналата година, са Josh Farro и Zac Farro. Официалната премиерна дата на Dark Of The Moon е 29 юни.
Сподели.