Излезе World of Warcraft: Hour of Twilight (Patch 4.3)

Pinterest LinkedIn +

Последният мащабен пач към третия експанжън на най-популярната ММО ролева игра, World of Warcraft, вече е достъпен за армията от над 10.4 млн. души, населяващи Азерот чрез своите герои.

Озаглавен Hour of Twilight, той въвежда в играта последния рейд в Cataclysm - Dragon Soul, който включва седем уникални боса и осем епични битки, последните две от които срещу смразяващия кръвта зъл дракон Deathwing the Destroyer (aka Neltharion the Earth Warder), с три нива на трудност и капацитет от 10 и 25 души.

Hour of Twilight включва също три нови компактни инстанции (за петима души) - End Time, чрез която играчите ще могат да видят какъв би бил светът в случай, че Deathwing не бъде сразен, Well of Eternity, чието действие се развива 10 000 години назад във времето, и Hour of Twilight, която се явява повратният момент в историята, тъй като чрез нея играчите трябва да ескортират Thrall и Dragon Soul до Wyrmrest Temple, където ще се състои финалната битка – срещу Deathwing.

Пачът интегрира и нова функционалност под формата на т. нар. Transmogrification, позволяващ на играчите да модифицират екипировката си по желания от тях начин, замествайки външния вид на дадена броня, например, с този на друга, без това да се отразява на показателите й.

Другата нова функция е наречена Raid Finder и е подобна на Dungeon Finder; чрез нея играчите могат по-лесно да сформират балансирани рейд групи от различни Реалми. Освен всичко това, с Patch 4.3 се променя баланса на класовете, най-опитните Rogue-ве са предизвикани да се отправят на легендарен куест надлъж и нашир из Азерот, за който ще бъдат възнаградени с чифт кинжали, наречени Fangs of the Father, и се въвежда новата технология Void Storage, достъпна както в Stormwind, така и в Orgrimmar, чрез която всички персонажи, независимо от нивото им, могат да съхраняват до 80 предмета.


Сподели.