Излезе вторият трейлър на филма за шоколадовия магнат Уили Уонка

Pinterest LinkedIn +

Вижте втория трейлър на филма за шоколадовия магнат Уили Уонка, представен от Warner Bros.

Сюжетът на филма разказва историята на младия Уили Уонка, който мечтае да завладее света със своите сладкиши. Филмът е предистория на филма от 2005 г. "Чарли и шоколадовата фабрика", в който в ролята на Уонка влиза Джони Деп.

Наскоро режисьорът Пол Кинг сподели пред "Rolling Stone", че Тимъти е одобрен за ролята без прослушване. Голямо влияние за избора му са оказали и някои популярни видеоклипове, заснети в училище от младия актьор, на някои от които той рапира. „Това беше директно предложение, защото той е страхотен и беше единственият човек в съзнанието ми, който можеше да изиграе тази роля“, казва режисьорът.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.