Излезе саундтрак албумът към филма на Марая Кери "All I Want For Christmas Is You"

Pinterest LinkedIn +

Излезе саундтрак албумът към предстоящия филм на Марая Кери "All I Want For Christmas Is You". Специално за албума Марая Кери записа чисто новия коледен сингъл, озаглавен "Lil Snowman".

В него са включени още коледните класики на звездата "Christmas Time Is In The Air Again", "Miss You Most (At Christmas Time)" и "All I Want For Christmas Is You". Той съдържа и кавър версия на "All I Want For Christmas Is You", както и още коледни песни. 

На 24 ноември пък е премиерата на анимацията, продуцирана от певицата и озвучена с нейния глас. Във филма се разказва за малката Марая, която вижда кученцето Принцеса в зоомагазин и вече знае какъв подарък иска за Коледа.

Но преди нейната коледна мечта да стане реалност, тя трябва да докаже, че е готова да се грижи за него. Ето защо на момичето е поверена грижата за кучето на чичо ù. Оказва се, че рошавият пакостник Джак е най-непослушното куче на света. Джак превръща подготовката за коледните празници в неподозирана серия от препятствия и приключения за Марая и нейното семейство.

Сподели.