Излезе последният епизод на Back To The Future Тhe Game

Pinterest LinkedIn +

Последният, пети епизод на гейм поредицата Back To The Future, базирана на едноименния филмов франчайз, вече е на разположение на PC и Mac потребителите, обявиха създателите на сериите - Telltale Games.

Озаглавен Outatime, последната част от приключенията на Марти Макфлай проследява опитите му да се справи с неприятностите, в които се забърква, пътувайки напред-назад във времето, и тези да се върне в същинската си версия от 1986 г.

Епизодично участие в Outatime е записал изпълнителят на главната роля във филмите - Майкъл Джей Фокс (Michael J. Fox), озвучавайки репликите на два отделни персонажа, чиято самоличност от Telltale запазиха в тайна до последно. Първият епизод на играта – It`s About Time, се появи за PC и Mac на 22 декември 2010 г., а в средата на февруари излязоха версиите му за PS3 и iPad. Всички, които не са го закупили до момента, могат да го придобият безплатно, след като се регистрират в сайта на Telltale.

Тъй като рилийзите на отделните епизоди за PS3 и iPad следват издаването им за PC с повече от месец, малко вероятно е въпросните потребители да могат да се сдобият с Outatime преди края на юли. Точната дата обаче предстои да бъде обявена.

Сподели.