Излезе новият клип на Лени Кравиц към сингъла Stand (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Малко повече от месец преди появата на дългоочаквания девети студиен албум на Лени Кравиц (Lenny Kravitz) - Black and White America, първият видеоклип към парче от проекта направи своята световна премиера по VH1.

Филмираната песен е Stand – вторият сингъл от Black and White America след появилия се през февруари Come On Get It и една от 16-те, включени в албума, чийто продуцент е самият Лени Кравиц.

Четирикратно отличеният с награда Грами за най-добър рок вокалист 47-годишен музикант изпълнява първостепенните роли във видеото, превъплъщавайки се едновременно в три комични образа – на вокалист, барабанист и водещ на измислено телевизионно шоу, подобно на Let's Make a Deal, в което никой не печели нищо, тъй като водещият е мошеник и прибира всички награди за себе си.

Истината излиза наяве, когато барабанистът на бенда, забавляващ публиката, разкрива случващото се зад кулисите точно в момента, в който водещият на шоуто, наречено Run For Your Money, и неговата асистентка се подготвят да отпрашат с чисто нова кола и пълно куфарче с пари, така желани от участниците в играта.

Това е първият подобен видеоклип на Лени Кравиц, който в последните години се реализира успешно и като актьор. Той ще участва и във филмовата адаптация на The Hunger Games, след което в края на есента ще се отправи на шестседмично европейско турне в подкрепа на Black and White America.


Сподели.