Чуй пилотния сингъл от новия албум на Lenny Kravitz - Stand!

Pinterest LinkedIn +

Официалният пилотен сингъл от предстоящия албум на Lenny Kravitz - Black and White America, (Stand) който ще излезе в края на лятото, дебютира в мрежата. Това е първият проект на четирикратния носител на Grammy от три години насам, което обяснява и високия интерес към него.

След като Kravitz пусна парчето Come On Get It по-рано тази година, в рамките на партньорството си с Turner Broadcasting и NBA в САЩ, Stand маркира първият официален трак от очаквания с нетърпение нов албум, който е и първият проект на Kravitz за лейбъла Roadrunner Records.

Парчето е с изцяло позитивно и окуражаващо послание и с постоянен ритъм, чрез който ясно се усеща богатото влияние, което един от най-добрите рок музиканти в наше време черпи от соул/фънк сцената на 70-те, смесено с малко по-твърдото и типично за Kravitz рок звучене.

Black and White America се очаква да излезе на 22-ри август в цял свят, като датата за Северна Америка е 30-ти август. През средата на октомври Kravitz тръгва и на европейско турне в подкрепа на новия си албум.


Сподели.