Излезе Indie Royale New Year's Bundle

Pinterest LinkedIn +

Компилацията с четири PC/Mac видеоигри на независими студия, Indie Royale New Year's Bundle, вече може да бъде придобита през официалния й сайт IndieRoyale.com, при това на съвсем символична, макар и постоянно меняща се цена (малко над 3€).

Каква точно ще е минималната цена на компилацията зависи от това с колко по-висока от последната такава е заплатена междувременно, като всеки потребител има свободата да реши дали да заплати минималната цена или да спонсорира инициативата, заплащайки по-големи суми (като по-този начин свали минималната цена и получи копие от албума Beautiful Lifestyle на George & Jonathan).

New Year's Bundle включва FPS-RTS хибрида Nuclear Dawn на Interwave Studios, пъзела Fractal на Cipher Prime, Max and the Magic Marker на Press Play в две версии (стандартна и HD, която се отличава като структура на нивата и качество на графиките) и Super Crossfire на утвърденото студио RadianGames. Последната не е издавана за PC и Mac до момента – заглавието, описвано като високо октанова версия на Space Invaders, бе включено в Xbox Live Indie Games и има iOS порт.

Още през февруари феновете на независимите видео игри ще могат да се сдобият с три нови компилации, като се започне с посветената на Св. Валентин. Какво ще е тяхното съдържание предстои да стане ясно.

Сподели.