Игрите от новата Humble Indie Bundle с Android версии и кросплатформен мултиплеър

Pinterest LinkedIn +

Деветата компилация от сериите Humble Indie Bundle вече е в продажба като този път включените в нея четири игри имат и Android версии. Както обикновено, компилацията няма фиксирана цена – всеки, независимо дали ще играе под Windows, Mac или Linux, или на своето Android захранвано мобилно устройство, сам посочва цената, която е готов да заплати, както и по какъв начин ще бъде разпределена сумата, която е дал.

Онези, които заплатят цена по-ниска или равна на средната (която е от порядъка на $4-$5), ще получат за парите си игрите Anomaly: Warzone Earth, Osmos и EDGE, а за да се сдобият с World of Goo, е нужно да заплатят сума по-висока от средната, пък било то и с няколко цента.

Потребителите и на четирите платформи имат възможността да играят изброените заглавия в една и съща мултиплеър сесия, като ползвателите на Android телефон или таблет трябва да имат едно наум, че даунлоуда на игрите ще им коства малко повече усилия, тъй като ще трябва да свалят всеки .apk файл ръчно.

От официалния сайт на компилацията могат да бъдат изтеглени безплатни демо версии на три от игрите (без Anomaly: Warzone Earth HD) за Android, както и HD версия на Osmos за 8"+ устройства.

Пъзелът World of Goo на 2D Boy бе включен в първата Humble Indie Bundle, пъзелът Osmos на Hemisphere Games – в Humble Indie Bundle 2, докато издаденият за iOS още през 2008 г. пъзел Edge на Mobigame и реалновремевата стратегия Anomaly: Warzone Earth на 11 bit studios са премиерни заглавия. Настоящата компилация ще бъде в продажба до 14 февруари.

От появилата се в края на септември 2011 г. Humble Frozen Synapse Bundle насам нова компилация излиза всеки месец, като най-доходоносна от всички бе тази от декември 2011 г., чиито приходи надхвърлиха $2.37 млн. (за 435 250 изкупени копия при средна цена от $5.45).


Сподели.