Излъчват на живо новогодишния концерт на Ronnie James Dio в Каварна

Pinterest LinkedIn +

За пореден път в рок-столицата Каварна ще се състои голям безплатен концерт по повод настъпването на новата година. Кулминация в събитието ще бъде едночасовият концерт на рок легендата Рони Джеймс Дио (Ronnie James Dio), който ще бъде излъчен пряко от телевизия ММ, разкри за Avtora.com кметът на града, Цонко Цонев.

"Такова нещо се случва за първи път в историята", каза Цонев и разкри имената на водещите на шоуто в лицето на Кембъла - водещ на концерта, и Тончо Токмакчиев и Малин Кръстев - на телевизионното предаване.

Началният час на концерта е 21:30, а появата на Дио е фиксирана за 23:00 ч., когато телевизия ММ ще се включи на живо от мястото на събитието. В следващи предавания ще бъде излъчена и останалата част от проявата, каза Цонко Цонев.

"Догодина се задават още по-големи концерти", намекна общинарят, превърнал се в любимец на рок феновете в цялата страна.

Специално за Avtora.com той разкри, че на 6 май Община Каварна ще направи свой почетен гражданин един от световноизвестните музиканти, гостували досега най-много пъти в черноморския град - Глен Хюз.

По време на последния му престой в Каварна това лято Хюз снима видеоклип към своя песен с режисьор Андрей Слабаков, който предстои да бъде показан съвсем скоро по Нова телевизия.

Сподели.