Изгониха Пламена от Big Brother. Избраха Мариян за кмет

Pinterest LinkedIn +

Русата цигуларка Пламена Николаева (21) е поредният изгонен от къщата на Big Brother. Блондинката загуби в пряк двубой с изоставения съпруг Мирослав Атанасов (25).

Малко преди това третият номиниран участник Звездимир Минчев (40) успя да се спаси, след като стана ясно, че получава най-висок процент одобрение сред зрителите.

Двубоят на Пламена и Мирослав за гласове беше оспорван, като русенката го загуби само с няколко процента разлика. Веднага след като излезе от къщата на Big Brother, в разговора си с Ники Кънчев, блондинката демонстрира високо самообладание и разби на пух и прах теориите, причините и поводите, заради които само минути преди това беше изгонена.

Успоредно с това при показването на кадри от най-интересни моменти, свързани със самата нея, русата амбиция даде воля на емоциите си и започна да се смее неистово. Кулминация в този миг предизвика моментът, в който операторите показаха Мирослав през сълзи да изрича поредна крилата реплика "...може и да изглеждам смешен, но все още обичам Елена". В този момент, освен Пламена, всички гости в залата започнаха да се смеят.

Междувременно стана ясно, че коафьорът Мариян Захариев е избран за кмет на къщата. Първата му управленска стъпка беше да разпредели седмичния бюджет на участниците от 290 лв. по схемата 90 лв. - храна и 200 лв - алкохол.

Тази седмица Мариян ще може и еднолично да предложи за изгонване един от участниците.

Сподели.