Издирваха жена, която всъщност е мъж, и я / го откриха!

Pinterest LinkedIn +

Полицията в Торонто откри 27-годишна канадка, обявена за издирване. Тя е била изчезнала в центъра на града в ранните часове на миналата събота - съобщава "Фокс нюз".

Любопитното в тази новина е, че жената всъщност трудно може да бъде разпозната като типична представителка на нежния пол - нито според снимката в съобщението за издирване, нито според полицейското описание. В него се отбелязва, че "жената" е висока около 1,55 метра, има слабо телосложение, рошава руса коса и плътна козя брадичка. 

Преди да открият издирваното лице, органите на реда са разпространили съобщение, че са загрижени за безопасността на Изобела Дегрейс (Isobella Degrace) (на снимката). Очевидно е, че местната полиция е била поставена в патова ситуация - да издирва човек с външни полови белези на мъж, а да се налага да го описва като жена, очевидно поради личното светоусещане на издирвания. Хубавата новина е, че Изобела е открита, но подробности по случая засега не се съобщават.

"Мисля, че дори не се налага Русия да плаща на когото и да било, ако това е бъдещето, което ни чака. Давам полагащите ми се 4 бона за този статус на първата църква. Аз, атеистката" - така коментира темата във фейсбук Ирини Зикидис. Без съмнение, тя има предвид хвърлената вчера от Лена Бориславова бомба, че в България някои хора взимат по 4000 лева от Русия, за да настройват обществото в нейна полза. Кои точно са тези хора и с какви доказателства разполага Лена, засега остава загадка.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.