Избраха 40-те финалисти в Music Idol

Pinterest LinkedIn +

След невиждан за България музикален кастинг жури в състав Глория, Слави Трифонов, Дони и председател Йорданка Христова избра 40-те финалисти в шоуто Music Idol.

Над 8000 участници от всички краища на страната премериха сили в надпревара за признание и слава. В крайна сметка бяха избрани талантите, чието по-нататъшно бъдеще ще се реши от волята на ТВ зрителите.

До момента шоуто предложи формат, в който изпълнителите пяха пред журито песни по избор акапела, със съпровод на пиано, както и изпълнения на синбек.

За да разведряват обстановката в ролята на водещи се изявиха Иван и Андрей от "Сблъсък". Иначе сериозният конкурс наложи в ефира лафове и фрази като "имате моето стимулиращо "не", "опосуми", "кой сега до теб заспива, кой целува устните ти", "джитилини", "травестити, травестити, травестити - аз ви търсих по безкрайната земя"...

Сред кандидатите сили премериха както никому неизвестни тийнейджъри, така и популярни лица като Марго от Survivor Bg, Самоел Ованесян от "Танцувай с мен" и участникът от наскоро преминалия конкурс за "Евровизия" Димитър Атанасов. В кастинга успешно се включи и Красимира Иванова - сестра на победителката в Survivor Bg.

Тепърва започва интересната част, уверяват продуцентите на шоуто.

Сподели.