Избираме "Мис България 2012" в събота, 28 април

Pinterest LinkedIn +

На 28 април ще стане ясно коя ще бъде носителката на короната на "Мис България 2012". Финалът на конкурса ще се излъчи от 20 часа на живо в ефира на TV7.

Освен, финалистките в реалити формата "Пътят към короната 2", зрителите ще имат възможност да видят Monique Lawrence, Рут Колева, Орлин Павлов и Бразз Асоциация на Ангел Заберски, както и да чуят техните изпълнения.

Жури на финала на "Мис България 2012" ще бъдат Евгени Минчев, Поля Александрова – главен редактор на сп. GRAZIA, Ивайла Бакалова – Мис България 2001, Вихра Петрова – водещ на "Споделено с Вихра", Жоро Петков – фризьор, гримьорът Мис Бони, Тодор Славков, Тихомир Белегански – международен моден букер и ментор в реалити формата "Пътят към короната 2", както и Стойчо Керев – главен продуцент на конкурса.

Продуцентите на шоуто обещават тазгодишният финал да е по-впечатляващ дори от миналогодишния, който беше отличен в Лондон на церемонията на "Мис Свят 2011" за най-добър спектакъл. Освен красивите финалистки, зрителите на финала ще могат да се насладят на изпълненията на Monique Lawrence, Рут Колева, Орлин Павлов и Бразз Асоциация на Ангел Заберски.

Сподели.