Ивет Лалова: Сватбата беше най-хубавият ден в живота ми

Pinterest LinkedIn +

"Аз бягам за цялото си семейство, за всички", заяви в студиото на bTV лекоатлетката Ивет Лалова.

"За мен най-добрата концентрация преди старт е да си повтарям нещата, които трябва да направя. По време на цялото бягане има много технически неща, които трябва да се изпълнят. Когато се движиш с десет метра в секунда, е много трудно да задържиш тази техника."

През 2005 г. Ивет преживява жестока контузия, която заплашва бляскавата й кариера. Но две години по-късно се завръща на пистата.

"Никой не предполагаше, че отново ще мога да постигна сериозни резултати. Имала съм късмет да попадна на точните хора – от хирурга и всички терапевти, с които работих, до моето семейство и треньор. Когато много хора вървите към една цел, е много по-лесно. Бях толкова млада, че пред мен не стоеше въпросът да приключа кариерата си."

През 2013 г. софиянката се омъжи за дългогодишния си приятел – италианеца Симоне Колио.

"Много е трудно в една връзка да видиш разбиране у другия човек. Ако той не е бил професионален спортист, не може да разбере твоите жертви. Спечели ме с това, че е невероятно добре възпитан. Има грешно разбиране, че италианците са 
доминатори. Те са, но не се страхуват да се грижат за жените си и да показват обичта си към тях."

Ивет коментира за първи път публично сватбата си, на която са присъствали 189 човека.

"Сватбата беше най-хубавият ден в живота ми. Оженихме се в католическа църква, в която плаках през цялото време. Беше толкова красиво и толкова тъжно."

Сподели.