Ивелина Чоева грее от корицата на "Vogue Украйна"

Pinterest LinkedIn +

Топмоделът Ивелина Чоева е на корица на най-популярното списание за мода в света – "Вог" ("Vogue"). 21-годишната българка е лице на януарското специално издание на модната библия в Украйна, в което е публикуван годишният хороскоп за 2019 г.

12-те кадъра за фотосесията са заснети в парижкото студио "Deux Choses Lune". Главен фотограф е световноизвестният Лукас Пуковец в екип с творческия директор Соня Кваша и стилиста Джули Пелипас.

Концепцията на фотосесията е изключително изчистена, а основен акцент в нея са бижута от последните колекции на престижни брандове като "Bvlgari", "Chopard" и "Cartie".

Ивелина се занимава с мода от 2011 година. След като завършва Езиковата гимназия в гр. Хасково, продължава образованието си в лондонския университет UEL, където изучава "Бизнес и маркетинг", насочен към модния бизнес. Тя е участвала в рекламни кампании на "Fendi", "Loreal", "Max Factor", "Tresseme", "Samsung" и много други. Успоредно с това е заснела и впечатляващи едиториали за модни списания като "Harpers Bazaar", "Cosmopolitan" и "Glamour"

В момента Ивелина работи в Лондон като маркетинг специалист за два световноизвестни модни бранда.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.