Иван Бурнон и най-екстремната обиколка на земята по вода

Pinterest LinkedIn +

Швейцарецът Иван Бурнон се захваща да направи най-екстремната обиколка на света по вода. Неговият плавателен съд е малък плажен катамаран, а намерението му е да премине с него 50 000 километра през световните океани и морета. За да е още по-трудно, в лодката му няма GPS, нито каюта - Иван Бурнон тръгва на приключение само с компас. За жалост на швейцареца, пътешествието му няма да завърши по план. Край Шри Линка неговата лодка катастрофира и той ще трябва да я построи наново, за да измине последните 5 000 километра. Това драматично и емоционално видео ще ви покаже силата на човешката воля.

Швейцарецът Иван Бурнон се захваща да направи най-екстремната обиколка на света по вода.

Неговият плавателен съд е малък плажен катамаран, а намерението му е да премине с него 50 000 километра през световните океани и морета. За да е още по-трудно, в лодката му няма GPS, нито каюта - Иван Бурнон тръгва на приключение само с компас.

За жалост на швейцареца, пътешествието му няма да завърши по план. Край Шри Линка неговата лодка катастрофира и той ще трябва да я построи наново, за да измине последните 5 000 километра.

Това драматично и емоционално видео ще ви покаже силата на човешката воля.


Сподели.