Юлиан Вергов, Елена Петрова и Яна Маринова сред звездите в сериала "Стъклен дом"

Pinterest LinkedIn +

Вече е ясен част от актьорския състав на новия български сериал "Стъклен дом", който ще се завърти в ефира на bTV тази пролет.

Една от емблемите на родното кино и театър Стефан Данаилов ще бъде гостуваща звезда в телевизионната сага.

Зрителите ще имат възможност да гледат и други популярни актьори като Юлиан Вергов, Калин Врачански, Елена Петрова, Яна Маринова, Стефка Янорова, Красимир Ранков и Георги Кадурин.Младото поколение в сериала ще бъде представено от Бойко Кръстанов, Луиза Григорова, Радина Кърджилова и др.

"От опита ми във филма 'Мисия Лондон', където работих с актьори, снимали се във филми на Гай Ричи и Ригли Скот, мога да заявя, че нашите актьори не отстъпват по нищо, нито като визия или пък актьорски талант и възможности", коментира изпълнителният продуцент на "Стъклен дом", Димитър Митовски.Заснемането на сериала започва на 15 февруари, като част от снимките ще се осъществят в столичен мол, тъй като съдбите на героите са свързани с него.

Зрителите ще следят историите в живота на няколко поколения, които ще преминават през драматични обрати, любов, интриги и ще стигат до комични и забавни моменти, но изцяло лишени от "сапунен" привкус.

Научи още за сериала "Стъклен дом">>

Сподели.