Екс адреналинката Яна взриви мрежата с домашно секс клипче

Pinterest LinkedIn +

Бившата адреналинка Яна намери начин да блесне в общественото внимание дори и след като отдавна вече не е част от "Господари на ефира". В интернет се появи секс клипче с нейно участие. Внимание, само за 18+!

Бившата адреналинка Яна намери начин да блесне в общественото внимание дори и след като отдавна вече не е част от "Господари на ефира".

От часове в мрежата се появи домашно секс клипче, на което русокосата красавица демонстрира перфектни физически данни и умения, на които може да завиди и самата Джена Джеймисън. На кадрите Яна се е отдала на ласки с мъж на нейната възраст, който впечатлява с атрактивни татуси по гърба.

"Клипът е с едно бивше гадже и е сниман още преди да се запозная със съпруга си Ивайло, но подозирам, че е именно негово дело - отмъщение за това, че се разделихме", не направи дори опит да скрие участието си във видеото Яна.

Както е известно, бургазлийката скъса с бащата на детето си през лятото,а двамата очаквано се разделиха в доста неприятни отношения. Наскоро тя дори успя и да го осъди за домашно насилие, като му бе наложена забрана да се доближава на по-малко от 100 метра от нея.

Вижте видеото (само за пълнолетни) >>

Екс адреналинките Жана и Алекс: Не сме куклички >>

Сподели.