Юлиан Вергов - безскрупулен бизнесмен в "Стъклен дом"

Pinterest LinkedIn +

Един от най-колоритните актьори в българския сериал "Стъклен дом" - Юлиан Вергов, ще пресъздаде образа на безскрупулния и манипулативен бизнесмен Николай Жеков.

Той е големият играч - мъжът, който трябва да успее на всяка цена. Николай вижда във всяка ситуация начин да спечели.


Юлиан Вергов и Радина Кърджилова

Дъщеря му Сиана Жекова – в ролята е младата актриса Радина Кърджилова, пък е пълна негова противоположност, като най-ценното нещо в живота й е любовта. Тя е готова да страда, да се жертва и да търпи всичко заради момчето, което обича.


Зрителите ще имат възможността да видят Ставреви като представители на класическото българско патриархално семейство - те са забавни и естествени.


Стефка Янорова и Краси Ранков

Краси Ранков ще бъде в ролята на бивш полицай, зает с охраната на мола. Неговата съпруга Ваня е фризьорка, запалена по хороскопи и езотерика, изключително забавна, емоционална и искрена жена.

Синът на тази колоритна двойка е Хари Ставрев, в ролята - Явор Бахаров. Той е едно съвременно момче - бунтар, който почти винаги е в конфликт с родителите си.


Явор Бахаров

За него всичко е ден за ден, като най-ценното, което притежава, е свободата. Хари мрази парите и богатите. Според него, всички биха били по-щастливи, ако живееха на плажа и караха сърф.

"Стъклен дом" стартира на 11 април от 20:00 часа в ефира на bTV. Поредицата ще бъде излъчвана всяка неделя. Изпълнителни продуценти са Димитър Митовски и Димитър Гочев - "Камера" ООД.

Семейство Атанасови?! Виж кои са те в "Стъклен дом">>
Разбери повече и за другите герои в "Стъклен дом">>
Юлиан Вергов, Елена Петрова и Яна Маринова сред звездите на "Стъклен дом">>
Още за сериала "Стъклен дом">>


 

Сподели.