Италиaнски диджеи пристигат за минимал парти в Escape

Pinterest LinkedIn +

Двамата италиaнски диджеи Andrea Roma и Marco Lansi ще пристигнат за парти в столичния клуб Escape, посветено на електронния жанр минимал. В купона на 14 март ще се включи и родната диджейка Мис Лидия.

Партито, което ще продължи 8 часа, е по случай рождения ден на първата техно минимал организация в България – Minimalism.

Диджеят Andrea Roma наскоро издаде ремикс на хита "Deep Fear", който успя да се изкачи до първото място в класацията на сайта за електронна музика Beatport.

През 2005 г. Аndrea Roma, заедно с DJ Bismark, стартира лейбъла Mystika Records, който през 2008 г. се утвърди като един от най-значимите италиански издатели на електронна музика.

Вторият международен гост в събота е сънародникът на  Roma, нашумял около електронния тандем Dandi e Ugo – Marco Lansi.

С партито на 14 март Мис Лидия продължава силната серия от свои участия, след като закри партито на Adam Beyer в края на февруари и подгря Sven Vath в началото на март.

Съпорт на гостите на 14-ти март ще бъдат диджеите от Minimalism – Puppet, ValEx и DeepJak.

Електронни билети за партитo могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, търговската мрежа на М-тел, както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.