Италианците от "Maneskin" представят дългоочаквания сингъл "The Loneliest"

Pinterest LinkedIn +

Италианската рок група "Maneskin" представя дългоочаквания сингъл “The Loneliest”, който пристига след феноменалното лято, в което бандата пътува на фестивали из целия свят. От колосални хедлайнерски шоута на "Lollapalooza", през изпълнения на огромната сцена в историческия "Circo Massimo" в Италия, до участия в "Rock in Rio", "Pinkpop", "Rock am Ring" и "Summer Sonic" - кариерата им върви на пълни обороти!

Излизайки от зоната си на комфорт с ново звучене, с одата "The Loneliest" бандата се връща към класическите рок балади от старата школа. С чувствени вокали и наелектризиращи китарни сола, парчето показва групата в най-уязвимата им, но и същевременно най-уверена светлина.

"Толкова сме развълнувани феновете ни най-накрая да чуят песента – тя означава много за мен, това е лична песен, но се надявам, че всички ще можете да я приемете по свой собствен начин. Снощи имахме изненадващо шоу в Лондон и изпълнихме "The Loneliest" на живо за първи път... и реакцията на феновете беше уникална! Имахме динамична година на турнета по света, от Япония до Америка, до Европа и отвъд, и нямаме търпение да продължим да обикаляме и издаваме повече музика през 2023 г.", споделя атрактивният фронтмен Дамяно.

Продължавайки да оставят незаличима следа на музикалната сцена, "Maneskin" предефинират какво означава да бъдеш рок група през 2022 г. - хитовото им парче "Supermodel" събра над 170 милиона стрийма само за няколко месеца. Добавяйки поредния успех към стремглаво нарастващия си списък с постижения за тази година, те изпълниха песента на церемонията по връчването на VMA на MTV. Клипът им донесе наградата за „Най-добро алтернативно видео“, като това е първият в историята на VMA приз, връчван някога на италиански изпълнител.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.