Истории с неочакван край в аудиоформат - забавление от нов тип

Pinterest LinkedIn +

Какво се случва след като се самоубиеш? А има ли любовен еликсир? Ще получите част от отговорите в новия YouTube канал „Истории с неочакван край“. Той е безплатен и напълно достъпен за слушане по всяко време и от всеки.

               Ако пътувате с колата, искате да чуете нещо интересно, любопитно и завладяващо или просто вечерта не ви се гледа телевизия, може да си пуснете някой от кратките разкази и да се отпуснете.

               Разказите, които ще чуете от „Истории с неочакван край“ отговарят на три критерия - времетраене до 20 минути, съдържат научнофантастичен или фентъзи елемент и имат неочакван завършек. Разбира се, записани в студио и прочетени от професионални диктори.

               Всяка седмица в канала ще се публикува по един нов разказ. За да може тази инициатива да оцелее се нуждае от вашето внимание, защото кое е по-важно за една книга или история от това тя да стигне до правилните хора?

               Идеята на проекта е да се популяризира съвременната българската жанрова литература, както и да се създаде уютно пространство за безплатно слушане на произведенията. Основоположникът на тази инициатива е драматургът и публицист Емил Йотовски. Разказите са прочетени от актьорът Георги Георгиев – Гого.

               Авторите на проекта се надяват да го развият и обогатят (с ваша помощ) с нови авторски разкази с неочакван край, с още актьорски гласове и все така професионално поднесени.

               Ако искате да чуете как звучи едно добро начало посетете YouTube канала в линка по-долу и ако ви допада идеята – абонирайте се. Това е достатъчно, за да дадете своята подкрепа.

https://www.youtube.com/channel/UClFtWgHrB1ILXysxwD1WS3w

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.