Истински гангстери са озвучили персонажи от Grand Theft Auto V

Pinterest LinkedIn +

Никой не би могъл да звучи като бандит от гангстерска шайка повече от истински бандит, ето защо Rockstar са привлекли именно тъмни криминални субекти за озвучаването на персонажите от Grand Theft Auto 5.

"Не искахме някой глупав лосанджелиски актьор да влезе в шикозното студио и да се напъва да го играе закоравял гангстер", разкрива сценаристът и продуцент на GTAV Lucien "Lazlow" Jones пред WGN. "Няма нищо по-лошо от това. Много по-добре е да отидеш да намериш ужасните хора и да им кажеш "бихте ли заповядали с нас"?

Когато записвахме всичките тези второстепенни персонажи, ние се стремяхме най-вече към автентичност, което означава действителни, истински бандити от гангстерска банда като онези момчета от Ел Салвадор с невероятните татуировки, единият от които буквално беше излязъл от затвора предишния ден.

Случваше се някой от време на време да възрази, четейки сценария, заявявайки: "Не мога да кажа това!", на което ние отвръщахме: "ОК, кажи това, което ти би казал". Автентичност!", допълва Джоунс. За да намери подходящите хора, той е пътувал час и половина на юг от Мемфис, стигайки почти до границата на Алабама.

"Палехме мебели, пиехме контрабанден алкохол и на всеки няколко часа отивахме и записвахме по няколко тейка. Бях се запасил с фойерверки, ликьор и сума ти неща за барбекю. Не сме се пестили".

Grand Theft Auto V ще излезе за PlayStation 3 и Xbox 360 на 17 септември 2013 г. Главните герои в играта са трима Michael, Trevor и Frankl, а основната им цел – да планират и осъществят три мащабни обира за собствено облагодетелстване.

Сподели.