Испанката Росалия представи видеото "Fucking Money Man"

Pinterest LinkedIn +

Росалия изненада феновете си с видеото "Fucking Money Man" и с две нови песни – "Milionària" и "Dio$ No$ Libre Del Dinero". Премиерата се състоя в канала на певицата в YouTube, а визуализацията обединява двете песни в един общ музикален проект.

Латино дивата е лирическата героиня във "Fucking Money Man", която разказва за отношението на обществото към парите и тяхното приложение в съвременния ни свят. Режисьор на видеото е Барбара Фаре. Заедно с Росалия тя разработва концептуалните визуализации в проекта, които представят испанската сензация като участник в телевизионно шоу ("Milionària").

При втората концепция певицата е в центъра на огнен кръг и сред купища пари, които накрая губят смисъла си, след като са те завладели ("Dio$ No$ Libre Del Dinero"). "Един ден мечтаеш да станеш милионер, а на следващия искаш да изгориш всичко до основи", казва певицата.

Росалия е неудържима по пътя си към най-големите върхове на световната музикална сцена през тази година. Тя привлече вниманието на световната публика и медии с неподражаемия си стил, смесващ класическо фламенко, електронен бийт и ърбан ритми. Песните "Milionària" и "Dio$ No$ Libre Del Dinero" идват след успешните сингли на Росалия от началото на 2019-та "Aute Cuture" и "Con Altura" с J Balvin. Тя участва и в новия сингъл на Джеймс Блейк (James Blake) "Barefoot in the Park". В края на миналата година, Росалия издаде втория си студиен албум, озаглавен "El Mal Querer", който получи възторжени отзиви от публиката и музикалната критика.


Сподели.