Певица разтърси сцената на "Испания търси талант" с микс между опера и рок

Pinterest LinkedIn +

Шоуто за таланти навярно е едно от най-страхотните неща, които една държава може да има. Изданието този път е в Испания с нов сезон и още повече таланти. Във видеото виждаме млада дама, която започва своето изпълнение в малко по-класическа светлина и високи тонове, които бихме чули при посещение на оперен спектакъл. Постепенно обаче тя вдига летвата и от нежната опера преминава рязко в зашеметяващото парче Highway Тo Hell на AC/DC. С този неочакван обрат участничката не само изправя публиката на крака, но подлудява и самото жури. Социалните мрежи бяха залети с коментари и споделяния и ако разгледате стената си във Facebook, няма начин да не попаднете на този клип.

Шоуто за таланти навярно е едно от най-страхотните неща, които една държава може да има. Изданието този път е в Испания с нов сезон и още повече таланти. 

ВИЖ ОЩЕ: 20 български изпълнители, станали известни с реалити формати

Във видеото виждаме млада дама, която започва своето изпълнение в малко по-класическа светлина и високи тонове, които бихме чули при посещение на оперен спектакъл. 

Постепенно обаче тя вдига летвата и от нежната опера преминава рязко в зашеметяващото парче Highway Тo Hell на AC/DC. С този неочакван обрат участничката не само изправя публиката на крака, но подлудява и самото жури. 

Социалните мрежи бяха залети с коментари и споделяния и ако разгледате стената си във Facebook, няма начин да не попаднете на този клип. 


Сподели.