Искате да стопите килограмите? Започнете с това!

Pinterest LinkedIn +

Началото на годината е време за обещания и закани: "Ще откажа цигарите", "Ще си намеря нова работа" и, разбира се, винаги популярното "Ще сваля килограмите". Ако и вие сте се насочили към последното, ето нещо, което ще ви е от полза.

Ако искате да намалите килограмите си, следва да подходите научно – първо е редно да разберете колко точно са те. Трябва да разберете срещу какво се изправяте, а за целта ви е нужен кантар. Но не просто какъв да е кантар, все пак на тези страници говорим само за високи технологии.

За да е успешна борбата, трябва да се екипирате с най-доброто възможно оборудване. А когато имате нужда от най-доброто в тази конкретна област, можете да се доверите на Withings. С техните продукти везната не просто ви информира за моментното ви състояние, а също така ви помага да го подобрите! Ето как става това...

Withings Wireless Body Scale WS-30

Живеем във време, в което всичко има връзка с интернет, а безжичният кантар Withings Wireless Body Scale WS-30 (цена 199 лв.) не е изключение. Везната поддържа wi-fi и Bluetooth свързаност, като идеята е, че устройството не просто измерва данни, а и ги записва и ги изпраща към мобилния ви телефон, където можете да ги анализирате с помощта на специално приложение.

Джаджата може да мери тежести до 180 кг с изключителна точност и може да се ползва от цялото семейство – имате възможност да създадете до осем различни профила, така че всеки член на фамилията да получи информация за собствения си напредък.

Withings Wireless Body Scale WS-30

Доста по-интересен и мощен е кантарът Withings Smart Wireless Body Analysis Scale WS-50 (цена 299 лв.). Той е малко по-скъп, но бързо ще разберете защо. Има всички функционалности на базовия модел, плюс още доста отгоре.

На първо място, тази везна не измерва единствено тежест. Името й неслучайно е Body Analyzer – тя също така е способна да мери индекса на телесната маса (BMI), процента на телесните мазнини, както и сърдечния ритъм. Всичко това – само след като постоите върху нея няколко секунди.

Withings Smart Wireless Body Analysis Scale WS-50

Разбира се, цялата информация се изпраща към телефона ви. Там тя се обработва и ви се представя в удобен и лесно разбираем вид – Withings си партнира с популярното приложение MyFitnessPal. Чрез него ще можете да си задавате цели, които да гоните, ще си следите калориите и ще оставате мотивирани дълго време, което е от основно значение при борбата с теглото.

Везната следи дори неща извън вашето тяло – ако я вържете към интернет, всеки ден ще получавате информация за метеорологичните условия (на това са способни и двата модела), а по-мощният кантар дори е способен да анализира качеството на въздуха в стаята ви, като измерва температурата и нивата на въглероден диоксид!

Withings Smart Wireless Body Analysis Scale WS-50

Общо взето, тези два кантара приличат повече на футуристичен медицински скенер, излязъл от "Стар Трек", отколкото на обикновена везна.

Възползвайте се от възможностите им и разкажете играта на новогодишните си обещания – здрав дух в здраво тяло!

Купи Withings Wireless Body Scale WS-30 ТУК

Купи Withings Smart Wireless Body Analysis Scale WS-50 ТУК


Сподели.