Искаш да си гадже на Тейлър Суифт? Виж на какви изисквания трябва да отговаряш

Pinterest LinkedIn +

Само на 24 години, Тейлър Суифт (Taylor Swift) вече е преуспяла певица с цели 4 албума зад гърба си, като общият брой продадени копия от тях в световен мащаб са приблизително 25 милиона. Billboard изчисли, че за 2013 година тя е заработила умопомрачителните 39,7 милиона долара, но, както много често се оказва, парите не са всичко на този свят.

Тейлър Суифт е "на лов" за ново гадже, а според Hollywood Life това е много трудна задача, тъй като русокосата американка има впечатляващи изисквания.

Източник на лайфстайл изданието обяви пиперлива информация от кухнята, полезна за всеки, който се надява, че има шанс да излезе на среща с нея. Кандидатите за сърцето на чаровницата трябва да отговарят на следните критерии:

1. Мъжът трябва да е успешен в своята кариера поне колкото нея.

Това означава, че ако не припечелвате по 30-40 милиона долара на година, трудно бихте впечатлили палавата Тейлър.

2. Тейлър не иска просто "мъж", тя иска "перфектния мъж" и той трябва да е свързан някак си с живота в Холивуд.

Къща на плажа в Малибу вероятно би свършила работа, особено ако си Чарли Шийн или Аштън Кътчър. И двамата обаче са заети, а начинът на живот на първия надали се вписва в представите на Тейлър за изисканост и стил.

3. Мъжът трябва да има сестра, защото според певицата добрите гаджета трябва да познават жените. Освен това Тейлър смята, че мъжът-мечта трябва да има отлични взаимоотношения с майка си, но не трябва да е мамино синче.

Страхотно е, че от време на време водиш майка си на екскурзии на китни местенца, но не е готино, че тя още ти пере дрехите. 

4. Той трябва да говори поне два езика.

Тук донякъде имаш късмет, ако си българин, тъй като всички поназнавайме малко английски. И колко ли би било забавно, когато се опиташ да научиш Тейлър Суифт да казва "прахосмукачка" или "мармалад".

Доста популярни мъже се провалиха в опитите си да впечатлят певицата - в списъка са Джо Джонас, Тейлър Лоутнър, Джейк Джиленхаал, Хари Стайлс... Обикновено всичко завършва с песни като We Are Never Ever Getting Back Together. Но при такива изисквания цяло чудо е, че изобщо някой е успял да заинтригува Тейлър.

Сподели.